שילוב תרופות וגלולות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

08/07/2014 | 01:14 | מאת: ליהיא

שלום, אני בת 19 ונוטלת תרופת נקסין לטיפול באיבוד חלבון מוגבר בשתן בכליות ומטופלת בזריקות אנברל תרופה ביולגית לדלקת פרקים כרונית ממנה אני סובלת כ-4 שנים.התסמונת הנפרותית התחפתחה עקב נטילה של תרופת הנקסין כשנתיים(דבר שהסתבר כאסור) ומאז אסור לי ליטול תרופות ממשפחת הnsaids(נקסין נורופן וכדומה) . יש בעיה בשילוב גלולות למניעת הריון?

שלום, א- לא ברור האם את עדיין נוטלת נקסין? המשפט הראשון לא מובן האם החלבון בשתן נגרם בגלל השימוש בנקסין? ב- האם את נוטלת תרופות אחרות? ג- אם את נוטלת רק "אנברל" אז אני אתייחס לתגובה בין תרופה זו לגלולות: אין תגובה בין גלולות למניעת הריון לתרופה זו. בברכה אליאס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי