תגובות בין תרופתיות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

07/07/2014 | 12:37 | מאת: פרחיה

שלום, אני בת 72 נוטלת את התרופות הבאות: גלוקומין,גנוביה,אמאריל,סימבלטה,לנטון,ליפיטור. עד לחודש שעבר נטלתי גם לוטן ואספירן שהופסק בהוראת הרופא. בנוסף תוספים, ויטמין d אומגה 3 אבקש לשמוע מה דעתכם על הקוקטיל הנל. תודה

שלום רב א.שילוב התרופות שאותו את מקבלת הינו מקובל. גלוקומין,גנוביה,אמאריל, את מקבלת לטיפול בסכרת ולכן מאחר והן מפחיתות את רמות הסוכר בדם ,קיים הסיכוי ששילוב זה יגרום לירידה בערכי הסוכר ,אם את מאוזנת ואינך חווה אירועים של היפוגליקימיה אין בעיה עם שילוב זה . ב. מעניין לדעת מדוע הפסיק הרופא את הטיפול בלוטן ואספירין ?

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי