שילוב תרופות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

04/07/2014 | 23:07 | מאת: טלי

שלום, ביומיים האחרונים סובלת מצרידות קשה וליחה. רופא אאג רשם טבליות ראולין. הערב נטלתי טבליית ראולין ולאחר כשעה לאור שיעול טורדני סירופ פרופיטן האם בעייתי? תודה

שלום, האם הרופא הסביר מה הסיבה לדעתו לשיעול הטורדני? האם את נוטלת תרופות אחרות? השילוב אינו בעייתי. ראולין יעזור בהוצאת הליחה (היא תהיה פחות צמיגה) והסירופ מכיל תרופה אנטי-היסטמינית שאמורה לנגוד תגובה אלרגית. השילוב אינו בעייתי אך זה לא אומר שטיפול כזה הוא יעיל לשיעול שאת סובלת ממנו. מומלץ לברר עם הרופא את הסיבה לשיעול ולפי זה לבקש טיפול בברכה אליאס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי