הערה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

22/06/2014 | 12:21 | מאת: לידיה

הערה שרשמתי בהנהלת קהילות דוקטורס היכן אוכל לראות אותה ?והאם אני אמורה לקבל תשובה על כך ?

שלום, האם שלחת להם מייל? במקרה כזה הם אמורים לחזור אלייך לדואר האלקטרוני שהשארת. אשמח לעזור אם יש לך שאלות הקשורות בטיפול תרופתי בברכה אליאס

30/06/2014 | 17:45 | מאת: לידיה

כן השארתי להם מייל ,אני מקווה שאקבל תשובה למייל.ולך תודה עבור התשובה.

02/07/2014 | 01:11 | מאת: לידיה

הם לא אמורים לענות לי בפורום?ושוב אני שואלת היכן אוכל לראות את מה שכתבתי ?נא תשובתך ,תודה

שלום, אם שלחת להם במייל הם אמורים לענות במייל. אם זאת שאלה בנושא טיפול תרופתי אז אולי אוכל אעזור לך ותכתבי שוב את השאלה ואענה לך? בברכה אליאס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי