מידזולם

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

30/06/2014 | 15:21 | מאת: גליה

שלום, שמעתי ש10 אחוז מהאנשים שמקבלים מידזולם, למשל- לפני קולונוסקופיה, סובלים מהפרעות זיכרון ממושכות (שכחה שאינה מוגבלת לבדיקה עצמה אלא שיבוש היכולת לזכור פרטים לאורך זמן). מה ידוע על כך? תודה מראש.

שלום, אם זה היה נכון לא היו ממשיכים את השימוש בתרופה. אני מודע לקיום מידע ברשת שטוען שיש השפעה שהיא ממושכת אך אין שום תיעוד רשמי. תרופה זו נמצאת בשימוש נרחב בבתי חולים ואם תופעה כזו היתה קיימת סביר להניח שמשרד הבריאות היה מפסיק את השימוש בה. בברכה אליאס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי