פרדקסה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

30/06/2014 | 09:43 | מאת: אליעזר

שלום רב 1.האם מותר לקחת פרדקסה עם כוס מיץ טרי המכיל תפוח, סלרי, גזר, סלק ? 2.איך בודקים אם המינון (150) לא גבוהה מידי ? בתודה, אליעזר

שלום, א- סלרי עלול להגביר את הסיכון לדימום. כמובן זה תלוי בכמות הנצרכת אך יש להיזהר מצריכה מוגברת. ב- לגבע המינון, האם אתה מקבל 150 מ"ג פעמיים ביום? לאיזה אבחנה ניתן טיפול זה? בנוסף לזאת צריך לדעת מה הגובה שלך וגם נתונים עדכניים לגבי תפקוד כליות (קריאטנין בדם) וגם איזה תרופות נוספות אתה נוטל. עם המידע הזה ניתן להעריך האם המינון נכון או לא. בברכה אליאס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי