בקלוסל

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

20/06/2014 | 21:12 | מאת: פיה

שלום, נרשם לי 0.5*2 (חצי כדור של 10מ"ג פעמיים ביום). הכדור מאד מטשטש אותי. אני רוצה לדעת אם אפשר לקחת אותו במנה אחת רק בלילה. מה זמן ההשפעה שלו? האם הטישטוש והישנוניות שהוא גורם זו תופעת לוואי שעוברת עם הזמן (ואם כן כעבור כמה זמן?). פתח בחלון חדש הדפסת ההודעה

שלום, א- לאיזה מטרה נרשמה לך התרופה? ב- משך ההשפעה שונה מאדם לאחר. התרופה נשארת בגוף בריכוז משמעותי בין 9-18 שעות בערך. ג- ניתן להפחית את הסיכון לטשטוש ע"י התחלה ממינון נמוך והעלאה הדרגתית. במקרה שלך זה אכן נעשה אך עדיין חווית את תופעת הלוואי הזו שדרך אגב באחד המחקרים כ- 63% מהמטופלים שקיבלו תרופה זו חוו אותה ד- תופעת לוואי זו חולפת לרוב. לא ניתן להגיד תוך כמה זמן היא תחלוף. בברכה אליאס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי