emla

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

19/06/2014 | 11:30 | מאת: אלי

ר.נ. האם המשחה emla מתאימה למניעת תחושה של אי-נוחות קבועה עקב צלקת ישנה שנוצרה עקב ניתוח קטן בחזה שבוצע לפני 6 שנים? בברכה, אלי

שלום, המשחה הזאת אינה מיועדת לשימוש יומיומי. מה שהמשחה מספקת זה אלחוש במשך כשעתיים. האם נבדקה הסיבה לאי נוחות אותה אתה מרגיש? ייתכן וטיפול בצלקת עצמה (ייעוץ של פליסטיקאי) או במשחה הניתנת לטיפול בצלקות יפחיתו את אי הנוחות בברכה

01/07/2014 | 21:52 | מאת: אלי

שלום לרוקח, הסיבה לאי-נוחות היא המיקום של הצלקת (חזה), ולעניות דעתי יש סיבה נוספת - עבודה לא אופטימלית של המנתח. אין טיפול יעיל ובטוח בצלקת עצמה, ולמנתח לא מוכרת משחה שיכולה להרגיע את האי-נוחות הנגרמת מהצלקת. האם ידוע, על סמך הספרות/ידע פרמקולוגיים, על משחה שיכולה להרגיע באמת, אפילו לאחר שנים שחלפו מאז הניתוח? בברכה, אלי

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי