פוסיד

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

18/06/2014 | 10:52 | מאת: יקי

שלום רב אני חולה באי ספיקת לב . אני נוטל 4 כדורי פוסיד ביום . וכמובן עוד כדורים נוספים. שאלתי - מתי רצוי ליטול הכדורים . (לפני האוכל וכו ". האם אחד אחד לאורך היום ?

שלום, א- כשניתנה לך התרופה האם הדריכו אותך לגבי כמה כדורים צריך לקחת וכמה פעמים ביום? ב- באופן כללי ניתן ליטול שני כדורים בבוקר ושניים בצהריים על מנת להימנע מנטילה סמוך לשינה כדי לא להפריע לרצף שינה ג- האם זה טיפול קבוע או לתקופה מסויימת בגלל בצקת? ד- חשוב כשנוטלים תרופה זו לבצע בדיקות של אלקטרוליטים בדם בברכה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי