פינלגון

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

14/06/2014 | 20:33 | מאת: דני

הבאתי על פי הצעה של חבר משחה וקרם פינלגון. האצווה רק בגרמנית. אפשר לקבל הוראות שימוש ולמה משמש?

שלום, 1- יש למרוח מעט מהמשחה על העור כניסיון כדי לבדוק את תגובת העור למשחה (לחכות כחמש דקות) ולאחר מכן ניתן למרוח שכבה דקה אך אין לעסות את האזור בעזרת המשחה ואין להתקלח במים חמים לפני מריחת המשחה. 2- מידע מפורט יותר שמומלץ מאוד לעיין בו לפני השימוש נמצא כאן: http://www.betterhealth.vic.gov.au/bhcv2/bhcmed.nsf/pages/bycfinal/$File/bycfinal.pdf 3- בכל אופן חובה לפנות לרופא המטפל שלך ולברר איתו האם משחה זו מתאימה לך ולא להסתמך על הצעת חבר בברכה אליאס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי