גראס. ואנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

18/04/2014 | 00:13 | מאת: מ.ק

לצערי יוצא לי לעשן לפחות פעם בשבוע גראס. עכשיו קיבלתי דלקת גרון וכבר שלושה ימים שאני לוקח אנטיביוטיקה ואין שיפור . וגם האקמול. והאופטלגין. לא ממש משפעים. יש קשר בין הסם וחוסר תיפקוד הכדורים?

שלום, א- אין תגובה משמעותית בין קנאביס לתרופות שהזכרת ולא נראה כי זאת הסיבה לחוסר יעילות הטיפול (למרות שעדיין קשה להגיד האם הטיפול הוא באמת לא יעיל) ב- האם אתה מעשן בזמן הטיפול? עצם העישון יכול לגרום להמשך הסימפטומים. ג- ישנן עדויות לכך ששימוש בקנביס מפחית את תפקוד מערכת החיסון. ראה כאן: http://www.sciencedaily.com/releases/2010/11/101124214728.htm בברכה אליאס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי