איברמקטין 0.5 תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

15/04/2014 | 16:14 | מאת: רווי

היי, יש לי חשש לטפיל דמודקס בפנים, הרופא נתן כל מיני אנטיביוטיקות שלא הועילו. שבוע הבא אני צריכה לעשות משטח פנים במעבדה לוודא שזה באמת החיידק. כרגע הוא נתן לי את המשחה איברמקטין שזה בהכנה רוקחית, פעמיים ביום עד שתהיה תשובה. לאחר פעמיים שמרחתי את המשחה הופיע לי בחלק התחתון של הפנים מלא נקודות כמו אלרגיה. חיפשתי באינטרנט אבל אין שום אינפורמציה על תופעות לוואי של התרופה. אשמח לצשובה מהירה. תודה טחג שמח

שלום, תופעות הלוואי של משחה זו: תחושת צריבה בעור עור יבש דלקת וגירוי בעיניים יש לציין שצריך להימנע ממגע עם העיניים ולשטוף ידיים היטב לאחר השימוש במשחה. בברכה אליאס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי