אומפרדקס וקולוטאל

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

11/04/2014 | 06:55 | מאת: עדנה

אבקש את חוות דעתכם בנושא,מזה כשבוע וחצי יש לי כאבי בטן חזקים ואי נוחות בבטן בקיצור איכות חיים ירודה ביותר,הרגשה תמידית של לחץ על פי הטבעת קצת בחילות וחוסר תאבון(אבל בכל זאת אוכלת ולא מרזה)בעבר היה לי הליקובקטור וטופלתי בטיפול המשולש.לפני כשבוע התחלתי טיפול באומפרדקס טבלית אחת ביום ולאחר שלא חל שיפור הרופאה נתנה לי כדור נוסף בשם קולוטאל ועדיין לא נטלתי את הכדור,האם זה תקין מבחינת הרופאה לא לשלוח אותי לבדיקה כלשהי אלא ע"פ בדיקה חיצונית לתת לי טיפול ושאלה נוספת האם כדור הקולוטאל יעזור לי בכאבים האיומים שמלווים אותי 24 שעות ביממה,אני ישנה איתם וקמה איתם.בנוסף אני לוקחת פריוביוטיקה ע"פ המלצת הרוקחת,האם זה תקין? עליי לציין שכאבי הבטן מקרינים גם לגב התחתון,נא תשובתכם הדחופה בבקשה, האמת היא ששקלתי ללכת למיון שכן אני מרגישה חוסר אונים וכאבים איומים-נא תשובתכם המהירה

שלום, א- למה את לוקחת פרוביוטיקה? מה הסיבה? ב- התרופה קולוטאל מפחיתה עוויתות ע"י פעולה על שרירים במערכת העיכול וייתכן שאכן תעזור לך. ג- לגבי בדיקות והטיפול המתאים את יכולה לבקש הפניה לרופא גסטרולוג. בברכה אליאס אליאס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי