ראפאפן

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

12/04/2014 | 10:57 | מאת: יוחאי

אשמח לקבל יעוץ. לפני כשבועיים הרגשתי קושי בבליעה בבדיקת רופה הומלץ על ראפאפן לצערי נטלתי את הכדור והפסקתי לאחר מספר ימים כרגע כבר יממה שיש לי כאבים בכל הגוף קר לי והגרון מציג האם אפשר להמשיך בכדור

שלום, במקרה כזה עדיף לפנות לרופא שכן, א- לא בטוח שהדלקת שיש לך נגרמה ע"י חיידק. ב- גם אם מדובר בסטרפטוקוק הטיפול הראשון שלא הושלם עלול להגביר את הסיכון לזה שיהיה לך חיידק עמיד לרפאפן ג- במקרה כזה גם אם הרופא ימליץ לך לקחת שוב רפאפן את צריכה להיות במעקב כדי לראות שהאנטיביוטיקה אכן יעילה כנגד החיידק. בברכה אליאס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי