אין להשאיר שדה זה ריק. אין להשאיר שדה זה ריק.


בודק הסימפטומים

מומחים בנושא הפורום:

ד"ר אייל ריינשטיין MD, PhD - גנטיקה רפואית

פורום אורולוגיה ופריון הגבר



הודעה חשובה
גולשים יקרים: הפורום לא יהיה פעיל עד להודעה חדשה. עם הגולשים הסליחה.
חיפוש מתקדם
צריבה בקצה הפין
מחבר:אברם אבינו
תאריך:11/8/2002
שעה:15:55
הי דר' לין ,

ידידי היקר מקוה ששלומך בטוב.
אתמול סיימתי חודש של רוליד 150 מג' פעמיים ביום שבעיקר עשה לי עצירות!
לפעמים היה נדמה לי שהוא עזר לכאבים באשך ולצריבה בקצה הפין.
אך בגלל שהכאבים דינמיים - לא כל יום אותו דבר - כך גם לפני כל מה שלקחתי - אז קשה לי לדעת.
מה שאני יודע הוא שזה לא עבר לגמרי. תופעה מענינת נוספת שאולי יכולה לשפוך אור היא:
הרוליד גרם לי לעצירות וכל פעם שחירבנתי (סליחה) שרף לי פי הטבעת למספר שעות ובאותו זמן הצריבה בקצה הפין התגברה.
מה שחשבתי שבכלל מדובר בפציעה שלא מחלימה בחלחולת ומקרינה על הפרוסטטה. האם יתכן?
הרי לא נמצאו ממצאים בבדיקות של הפין, זרע וכו'
לידיעתך בסוף בכדי לא לקלקל, לא לקחתי רספרים ביחד עם הרוליד.

דעתך?
תודה!

רופאים ומטפלים: כתבות בנושאי הפורום:
מחבר:
(ניתן להשתמש בשם בדוי)
אימייל:  
(לתשומת לבך: כתובת האימייל לא תוצג באתר)
מספר טלפון:
כותרת:  
תוכן ההודעה:
הודעה\מחבר
תאריך ושעה
  צריבה בקצה הפין    אברם אבינו 
11/08/02 15:55
  RE: צריבה בקצה הפין    דר רן לין 
17/08/02 11:49
  RE: צריבה בקצה הפין    אברם אבינו 
21/08/02 10:53
  RE: צריבה בקצה הפין    ד"ר רן לין 
22/08/02 18:18
הי דר' לין , ידידי היקר מקוה ששלומך בטוב. אתמול סיימתי חודש של רוליד 150 מג' פעמיים ביום שבעיקר עשה לי עצירות! לפעמים היה נדמה לי שהוא עזר לכאבים באשך ולצריבה בקצה הפין. אך בגלל שהכאבים דינמיים - לא כל יום אותו דבר - כך גם לפני כל מה שלקחתי - אז קשה לי לדעת. מה שאני יודע הוא שזה לא עבר לגמרי. תופעה מענינת נוספת שאולי יכולה לשפוך אור היא: הרוליד גרם לי לעצירות וכל פעם שחירבנתי (סליחה) שרף לי פי הטבעת למספר שעות ובאותו זמן הצריבה בקצה הפין התגברה. מה שחשבתי שבכלל מדובר בפציעה שלא מחלימה בחלחולת ומקרינה על הפרוסטטה. האם יתכן? הרי לא נמצאו ממצאים בבדיקות של הפין, זרע וכו' לידיעתך בסוף בכדי לא לקלקל, לא לקחתי רספרים ביחד עם הרוליד. דעתך? תודה!
מצציע לעשות הפסקה משמעותית עם האנטיביוטיקה , להקל על היציאות - שיהיו רכות. באותה מידה לא להשתמש פי הטבעת למצבים אחרים... ולראות איך כל העניין נרגע
הי דוקטור לין, אני אכן בהפסקה מהאנטיביוטיקה. מזמן לא השתמשתי בפי הטבעת לעינוגים שאינם דרך הטבע - קרי יציאת מעיים. ונחכה שלושה חודשים ונראה מה קורה. אעדכן אותך. תודה!
בכיף ממתין בקוצר רוח ואל תהסס להרים טלפון או לבוא אם משהו קורה

חיפוש מתקדם