עיסוי טנטרי לגברים- TANTRIC MASSAGE FOR MEN

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

05/02/2007 | 23:58 | מאת: משה

שלום רב, שמי משה, מטפל בעיסוי-פיזיוטרפיה ומדריך לטנטרה. טנטרה היא גישה רוחנית-הוליסטית שתטפל בגופך דרך האנרגיה המינית. אמנם הטיפול משתמש באנרגיה המינית אך אינו מציע דרכים חלופיות לפורקן מיני רגיל כפי שניתן למצוא בעיסויים ארוטים למינהם! בטנטרה העבודה היא רוחנית ומונחית על פי המרידיאנים ומקורות האנרגיה,ולכן חווית האורגזמה תהפוך להיות עצומה יותר ותפתח אותך למקומות חדשים טרם פגשת כיצד מתבצע הטיפול? כמו בכל טיפול הוליסטי על מיטת טיפולים, וכמובן בעירום המטופל. הגישה הטנטרית מתייחסת לאנרגיה המינית ולכן כדי לעורר אותה, ישנו מגע ישיר גם על איבר המין. המטרה היא להעיר את האנרגיה הכלואה באיזור צ`אקרת המין ולהעלות אותה מעלה לכיוון צ`אקרת הכתר (אל הראש), רק אז תתרחש חווית האורגזמה האקסטטית (מלשון אקסטזה) *רק כשהמטופל יגיע למצב בו מתרחשת זרימה חופשית ומלאה, בין צאקרת המין לצאקרת הכתר, הוא יוכל לחוות עונג מיני גבוה יותר וחשוב מזה, עונג רב יותר מכל דבר בחיים (פשוט משוחרר וזורם יותר), כדי להגיע לתוצאה ראויה, רצוי מאד לתרגל טנטרה במשך מספר שבועות ולבצע סידרת טיפולים המונה באופן משוער כ-8 מפגשים* איך תרגיש לאחר הטיפול? לאחר הטיפול תרגיש נינוח, מאוזן, מפוקס, עירני, שמח! ולמה? מה מיוחד בעיסוי הטנטרי? אם בטיפולים רגילים (שאינם מתחייסים לאנרגיה המינית), האנרגיה מוזרמת לכיוון הלב. הרי שבעיסוי הטנטרי האנרגיה מוזרמת לכיוון איבר המין, מעירה את האנרגיה המינית ומוזרמת מעלה- אל הראש. רק כאשר הערוצים ומקורות האנרגיה יפתחו במלואם, תתרחש חווית אורגזמה אקסטטית חזקה במיוחד. להזמנות וקביעת תורים יש להתקשר: 054-8060920

06/02/2007 | 20:40 | מאת: ניקי

היכן מתבצעים העיסויים?במכון כלשהו?בבית? האם אתה מחזיק בתעודות כלשהן על לימודיך בנושא???

06/02/2007 | 20:46 | מאת: משה

אתה מוזמן לפנות אליי טלפונית ואני אשמח למסור לך את מלוא הפרטים אודות הטיפול שנית, אתה לשלוח לי את כתובת האימייל שלך, ואני אשלח לך מצגת שתציג בפניך את מרב הפרטים אודות העיסוי הטנטרי (הטיפולים נעשים בחדר טיפולים בדירת מגורים, בהשכלתי אני מטפל בעיסוי ופיזיוטרפיה ומדריך לטנטרה) 054-8060920

07/02/2007 | 09:05 | מאת: רחל א'

שלום רב: שמי רחל ואני סובלת מציצטות בכליות ואבנים ושני גרגרים קטנים כרגע מצאו שיש לי ציצטה בכיליה אבקש תשובה בברכה רחל א'

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר