בעית זרע וסכרת נעורים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

18/05/2006 | 15:00 | מאת: אני

שלום בבדיקת זרע שעשה בעלי נמצאו כ-4-5 זרעים בתנועה בשדה,,תנועתיות טובה כ-80% . כמות הזרע הנפלטת קטנה מאד כ-0.7 מ"ל. בבדיקה של אורולוג נטען כי מדובר בשפיכה אחורית (בעקבות סכרת נעורים במשך 10 שנים) בעלי נתבקש ליטול פרימוניל במשך כחודש ולבצע בדיקה נוספת. כבר עכשיו ניתן לראות שינוי עצום בכמות הזרע הנפלטת. האם אתה מכיר טיפול כזה ? האם יכול לגרום לשינוי משמעותי בתוצאות ?

כן - כי זה משפיע על כך שהשתן אינו מתרוקן בקלות - והצואר שלו סגור ואז לזרע אין מקום נפילה אחורנית

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר