נוקטוריה פוליאוריה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

21/07/2004 | 17:31 | מאת: יוני

מה ניתן לעשות עם התופעה שנקראת נוקטוריה פוליאוריה? אני נותן שתן בין 8010 פעמים בלילה. סה"כ, כ-2.5 ליטר בממצוע, כשבמהלך היום אני נותן שתן בין 3-4 פעמים בלבד. מה שלא ברור לי, זה כיצד תופעה זו נעשית אך ורק בלילה? האם נכון מה שנאמר לי, שעדיין לא ניתקלו בתופעה שכזו, ואין למעשה שום תרופה?

לא נשמע לי כמו בעייה אורולוגית במקום הראשון אלא דווקא בעייה של הכליות - נניח סוכרת - או לב - ולכן הייתי בודק את עניין הלב והסוכרת בתחילה

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר