השפעה של תרופות לחץ דם על הזקפה והאונות

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

02/03/2004 | 01:25 | מאת: דני

שלום. אני לוקח תרופות להורדת לחץ דם במשך כשנתיים. התרופות שאני נוטל הם vascace plus 12.5/5 מ"ג וכן normalol 50 מ"ג. כמו כן אני נוטל תרופה micropirin 75 מ"ג. כל יום כדור אחד מכל סוג. (גיל- 43). לחץ הדם שלי תקין בעקבות התרופות. לאחרונה חלה נסיגה חמורה ביכולת הזיקפה שלי, ואפילו נתקלתי באי שפיכה. קראתי שיש קשר בין התרופות האלה לבין מצבי. שאלתי היא- האם קיימות תרופות אלטרנטיביות שיוכלו לפתור בעיה זו. תודה, דני

זה נכון שיש קשר אבל למיטב ידיעתי כמעט כל תרופות המורידות לחץ דם גורמות לכך - אתה צריך לאזן את התרופוךת עם הרופא שלך - כי מה שחשוב הכי זה יתר לחץ הדם שלך - עם ההפרעה בתפקוד המיני אפשר להתסדר ולטפל

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר