זריקת קורטיזון לחולה אסטמה ( שבעים אחוז אסטמה)

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

26/12/2007 | 12:56 | מאת: אלי אלקוביץ'

שלום רב, אבא שלי הינו אסמטי במידה של שבעים אחוז, ובעקבות גירויים שהיו לו בעור - הוא ניגש לרופא עור בקופת חולים כללית ( אשר יש בידם את התיק התיק הרפואי שלי) - רופאת העור החליטה להזריק לאבי קורטיזון מבלי להסביר לו את ההשלכות של זה, היום הוא עם פנים נפוחות כבר לא מעט זמן ובהתייעצות שלו עם רופא המשפחה גם מכללית הוא אמר לו שמדובר בטעות חמורה וחומר כזה לאסמטים הינו אסור. מה כדאי לו לעשות ואיך נוכל להיעזר בכם ?

31/12/2007 | 09:04 | מאת: איריס חן

חברתינו מתמחה בתביעות מול ביטוח לאומי,משרד הביטחון ומס הכנסה.במקרה של אביך נוכל לעזור במקרה ותרצו לבדוק אפשרות הגשת תביעה לביטוח לאומי לקצבת נכות כללית.

מנהל פורום זכויות רפואיות