נעלי אפוס ופגיעת ברך

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

30/07/2007 | 10:30 | מאת: אורי

שלום, ברצוני לברר אם יש לכם נסיון/ידע בנושא של שימוש בנעלי אפוס לבעיית כריתת מיניסקוס מידאלי בשתי הברכיים. האם שימוש בנעליים אלו עשוי לעזור בהפחתת כאב?האם אתם מכירים אנשים עם בעיה דומה אשר נעזרו בנעליים? תודה אורי

01/08/2007 | 22:02 | מאת: מיכי מנהיים

נעלי אפוס הם המצאה גאונית לחיזוק השריר הארבע ראשי, את המיניסקוס שאין לך שום דבר לא יחזיר,חיזוק שרירים יכול בהחלט להוסיף ליציבות הברך אך חשוב להנמיך ציפיות.

01/08/2007 | 22:42 | מאת: אורי

למיטב הבנתי חוזקם של נעלי האפוס הוא לאו דווקא בחיזוק ארבעת הראשיים, אלא בחיזוק /גרוי המייצבים ושינוי דפוסי הליכה, שאלתי לסאם היתה מהיהבט הזה והאם יש לו נסיון עם נעליים אלו לבעיה זו.

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה