מדרסים לתסמונת מדורים כרונית

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

16/11/2016 | 02:11 | מאת: יוסי

שלום האם יש מדרסים כלשהם שמיועדים או יכולים להקל על תסמונת המדורים הכרונית? מה שיאפשר הליכה במינימום כאב, שיפור זרימת הדם, פחות גודש ונוקשות של שרירי השוק וכו'. תודה

שלום מטרת המדרסים הביומכאנים הוא לשפר את המנח הביומכאני של הגפה התחתונה בכלל והקרסול וכף הרגל בפרט. תסמונת המדורים קשורה באיזשהי אופן למבנה וצריך לדעת מהו המקור לתסמונת על פי בדיקה. המדרס יכול לשפר מנחים שיפחיתו באופן ישיר ולא ישיר את הסיבות לתסמונות כאלו ואחרות. התשובה היא שיש להיבדק קלינית לפני החלטה אם לעשות או לא לעשות מדרסים ולשם מה. בברכה סאם www.imacs.co.il

שלום לשאלתך, התשובההיא ששווה לנסות. אך כמו ברפואה בכלל הצלחה של 100% לעולם אינה מובטחת. היתרון במדרס ביומכאני הבנוי נכון וטוב זה שהוא יודע להתאים עצמו למבנה כף הרגל כך שהפתולוגיה במבנה לא תיהיה מונצחת אלא דווקא המבנה הביומכאני האופטימאלי לאותה גפה. כדאי לגשת למומחה בתחום לבדיקה קלינית לפני העשייה. מצרף מאמר רלוונטי בנושא- http://www.imacs.co.il/prod.asp?id=55 בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה