כאבים כף רגל ברך מפרק ירך

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

17/10/2016 | 21:32 | מאת: אור

אני מאמנת כושר. רצה רוכבת על אופניים ומרימה משקולות. מעבירה שיעורים דינמיים משולבים. סובלת מכאב חצור בכף הרגל בכריות בין 3-4 מרגיש נוראי קשה לדרוך בבוקר. מחמיר כל הזמן. שורף מאד. כמו לדרך על עצמות שמתפרקות לי ברגל כמו משהו חד. חום זרמים. לאחרונה מגיע גם לעקב שכואב מאד. ועכשיו גם ברך שמאל בכפיפה על רגל אחת. ומפרק הירך בעכוז תיכון שמאל גם ימין קצת כואב שמאל מאד מאד. דוקר שורף. בלחיצה נורא. מרגיש שזה במותן. דקירות חמות במרכז המפרק... אשמח לעצה ? עשיתי פיזותרפיה ואין הקלה רק החמרה. הפסקתי לרוץ לעת עתה. עושה כמה אימונים. משקולות. מדרגות.. תלוי בכאב..

אור שלום צריך לעשות בדיקה קלינית מקיפה ולברר מה המקור לכאב. יכול להיות שמדובר במטהטרסלגיה או דווקא משהו ממקור גבי. קשה לומר בלי לבדוק. יתכן והטיפול הספציפי שהינך מקבלת בפיזיותרפיה אינו עוזר וצריך לשנות כיוון חשיבה וטיפול. אין תשובה נכונה כמעט אף פעם. תמיד יש מספר דרכים. רק שוב, צריך עין מקצועית לזיהוי מקור הכאב. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה