ניתוח

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

13/10/2016 | 18:00 | מאת: בת אל

היי לפני כ14 ימים עברתי ניתוח חוזר בכף רגל אחרי ניתוח לתיקון הלינספראק ושחרור העצב היום הורדתי תפרים אבל יש לי דלקת באזורים של הצלקות עם נפיחות הרופא שעשה לי את הניתוח לא נתן לי שום דבר לכאבים רק אמר מנוחה רציתי לדעת מה אני יכולה לשים להורדת הנפיחות הזאת ולהקל על הכאבים האיומים ודבר שני אני רוצה להתחיל פזיותרפיה אבל אני פוחדת בגלל הדלקת מה עלי לעשות להתחיל או לחכות ?!

היי בת אל פיזיותרפיה אפשר ורצוי להתחיל מייד. הטיפול הראשוני הוא למצב האקוטי שבו מטפלים בכאב ובנפיחות בדרכים שונות. מתחילים בהדרגה תנועתיות של מפרקים וחיזוק שרירים. צריך לדאוג לתנועה מלאה בכל אחד מהמפרקים הרבים שקיימים בכף הרגל.בשלב מאוחר יותר תתחיל דריכה ואז יש צורך בליווי ושיקום ההליכה והתפקודים הגבוהים יותר. שיהיה בהצלחה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה