בעיות בכפות רגלים ועודףמשקל

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

04/09/2016 | 12:55 | מאת: שירה

שלום . זה שנים ארוכות שאני סובלת מנקעים חוזרים .(נקע אחרון לפני חצי שנה שלא טופל כיאות) בנוסף יש לי פלטפוס ודורבן ואני נוטה לדרוך על החלק החיצוני של העקב מס שנים השתמשתי במדרסים מייצרנים שונים.אך אף פעם זה לא היה מושלם ... בנוסף יש לי עודף משקל קיצוני. עושה הליכות של שעה כל יום עם המדרסים . אך יש לי כאבים ברגלים ובשוק . מאוד רוצה להגיע אליכם . אך שואלת האם צורת ההליכה שלי תשתנה אחרי ירידה במשקל ואצטרך מדרסים חוזררים? האם יש טעם להגיע כעת? והאם אני צריכה לבוא עם צילומים שונים או שמספיקשאני באה ככה ויעשה אבחון במקום? תודה רבה

שלום על מנת לענות על שאלותיי יש צורך בבדיקה. לעודף משקל אכן יש משמעות אך כמובן שאת אינך היחידה וכל מקרה לגופו. בדיקה קלינית תאבחן את המצב הביומכאני של הגפה התחתונה. לבדיקה תמיד צריך לבוא עם מירב המידע הקיים כולל צילומים אם יש אך ממש לא מחייב. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה