סובלתתתת מאודדדד

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

11/08/2016 | 00:19 | מאת: בת אל

היי אני כבר שבועיים סובלת מצוואר איומים שמתי לב שממש בגב העליון יצאה לי מין גולה כזאת שדוקרת ומונעת ממני להניע את הצוואר לקחתי כדורים ואני מורחת בוקר ולילה בן גיי ועשיתי שתי זריקות וכלום לא עוזר...הבוקר עשיתי צילום צוואר כדאי לקבל תשובה יותר ברורה...בצילום ראו: יישור של הלורדוזיס הצוואר מזה אומר הדבר הזה והאם יש קשר ישיר לזה שאני צולעת...אני אחרי ניתוח בכף רגל ואני כבר שנתיים עם צליעה משתמשת במקל הליכה בבקשהה אני לא יכולה כבר עם הכאבים ובעיקר עם זה שחבר שלי לא יכול לסבול את הריח החזק של הבן גיי

שלום לא ניתן לעזור באופן זה. חסרים הרבה פרטים בסיפור שלך המורכב. ההצעה הכי טובה שלי תהייה לגשת פיזית אל פיזיותרפיסט לאחר שהופנית ע"י רופא על מנת שיבצע בדיקה קלינית יסודית ויתכנן תכנית טיפול מתאימה. יישור לורדוזה צווארית משמעותה שינוי מסוים במנח החוליות בעמ"ש. אין זה אומר בהכרח כי קיימת בעיחה. בהצלחה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה