כאבי רגליים שמחריפים בלילה ובמנוחה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

09/07/2016 | 17:50 | מאת: אתי

שלום רב, בת 59. לאחרונה כאבים בשתי הרגליים מהשוק עד כף הרגל ובעיקר בקרסול. הכאבים לא מתגברים במאמץ של הליכה או בעמידה ולא מוקלים (אפילו מחריפים) בשכיבה. הרמת הרגל לא עוזרת. הכאבים הם בעלי אופי של שריפה, כבדות ועייפות. מה לדעתך מקור הכאבים ומה עלי לעשות? למי לפנות? תודה מראש

שלום רב, רצוי לעשות בירור אצל נוירולוג ראשית ובמידה ותופעה נוירולוגית תישלל,כדאי לפנות לכלי דם. בכל מקרה, רצוי גם לעדכן ו/או להתייעץ עם רופא המשפחה. בברכת הצלחה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה