כאב קבוע באגן צד ימין

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

18/05/2016 | 21:31 | מאת: שושנה

בצילום מיפוי עצמות נראה ממצא של ברוסיטיס ו/ או טנדוניטיס בטרוכנדר הגדול בצד ימין . מה זה אומר ? מה הטיפול המתאים לי ?

שושנה שלום מדובר בדלקת באזור הירך הצידי בקרבת האגן. המקור יכול להיות בשק שנקרא בורסה וקיים כהפרדה בין אזורים מסויימים במערכת השריר שלד.הטיפול באם מדובר בדלקת הוא גם תרופתי כאנטי דלקתיים ויתרה על כך, טיפול בסמפטומים. מדובר בטיפול שמרני בפיזיותרפיה, להורדת כאב, מתיחות במידת הצורך וחיזוקים כנ"ל. הכל בהתאם לממצאי הבדיקה הקלינית. חשוב לבדוק גם את המנח הביומכאני של הגף התחתון על מנת לזהות את מקור הבעיה שהובילה לאותו בורסיטיס כגון הבדל באורך רגליים, שינוי זויתי במפרק ועוד. זאת ניתן לתקן באמצעות מדרס, הגבהה או הנעלה מתאימה. בהצלחה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה