כב בצד החיצוני של ברך שמאל

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

13/04/2016 | 02:11 | מאת: ורדה

ני סובלת כשלש נים מהכאב הנ"ל. אני בת 59 אובחן אוסריאוטיזיס. אני מרגישה שלמרות שהכאב לא חריף במיוחד אף מטפל לא הצליח לפתר אותו ( כולל אפוס(שהקל במעט - , פיזיוטרפיה ןמאמן כושר) נראה לי שמדרס שעשיתי אפילו הנציח את הכאב ואני חושבת שאולי מדרס מתאים יוכל להקל אבל אצל מי לעשות? ) אני שוקלת לפנות לניתוח הליכה במעבדת ההליכה שלכם כדי להתאים את טיפול המיטבי.מה דעתך ?

ורדה שלום קיים קשר שמוכח מחקרית על השפעת המבנה הביומכאני של כף הרגל על הגפה התחתונה בכלל. בגדול בדיקה קלינית מקיפה יכולה להספיק אך אם היו נסיונות ולא פתרון אז מעבדת הליכה יכולה לזהות אסימטריות מבניות שיכולות להשפיע על ההליכה. מצרף לינק רלוונטי http://imacs.co.il/prod.asp?id=63 בהצלחה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה