ברכיים רועדות וחוסר יכולת לעמוד

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

24/12/2015 | 15:24 | מאת: דבורה

אבא שלי בן 76. בחודשים האחרונים הברכיים שלו התחילו לרעוד ולא מצליחות להחזיק אותו. הוא לא מסוגל לעמוד. בקושי מסוגל ללכת. המצב רק הולך ומחמיר. הוא הופך להיות ממש סיעודי. הלך להרבה רופאים שלא מצאו פתרון, כולל צילומים. איך אפשר לעזור לו? לנסות לפתור זאת?

שלום דבורה פיזיותרפיה ומהר! פיזיותרפיסט ידע לבצע בדיקה קלינית מתאימה , ינסה למצוא את המקור לבעיה, יפנה במידת הצורך לרופא המתאים (אורתופד,נוירולוג וכו) וכן יתכנן תכנית טיפולית בהתאם למצב. אין סיבה לא לטפל בכך וכמעט הכל אפשרי. רק צריך לא להמתין ולהתחיל. בהצלחה רבה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה