נעל פיזיולוגית לבעיה ברגל

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

23/11/2015 | 13:42 | מאת: צבי דוביצקי

באחת מרגלי ( שמאל) יש בוהן גדולה מקובעת ישר. מה סוג הנעל המתאימה להליכה במקרה זה? יש לי נעל NB רחבה ונוחה עם סגירת סקוץ שהתאימה עד כה ובה מדרסים . נאמר לי שאפשר להוסיף קפיץ למדרס מתחת לבוהן וזה יעזור . לא ברור לי איך האם נעל פיזיולוגית טובה יותר למניעת צליעה ונוחות במקרה זה והאם היא באה בדגמים רחבים באופן שמדרס ( תוך מטטרסל וקשת) יכול להיכנס בה . איזה דגמים מומלצים ? תודה צבי

28/11/2015 | 17:59 | מאת: צבי

מצבי : סליחה הבוהן מקובעת באלכסון

צבי שלום אינני מכיר מדרס עם קפיץ. הפתרון לבעיה שהינך מתאר הוא לרוב מדרס עם תמיכה פנימית כאשר הנעל צריכה להיות עם תחתית דמוית סירה (על מנת להקל על גלגול כף הרגל) כגון נעלי הרים או נעל MBT בכבוד רב סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה