OA

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

26/11/2015 | 02:02 | מאת: אבירמה

שלום רב הנני בת 55 לפני כ18 הוגבלתי ברגל ימין עקב היתחשמלות , ומאז הוגבלתי, בהליכה , לאחרונה בשנה האחרונה סובלת מאוד , עד חוסר קושי בתיפקוד , שגם בברך שמאל מופיעים סימנים דומים עברתי סיטי שהודגם ניוון קשה בברך ימין , ובברך שמאל , הייתי במירפאת השתלות , ונאמר לי שאני לא מתאימה להשתלת מיפרקיי ברך בגלל OA , ברצוני , להבין סיבה , ב. מה פרוש ROM מה לעשות אני מיואשת

שלום רב האינדיקציה העיקרית להחלפת מפרק הינה ארתריטיס ועל כן אינני מבין מדוע נאמר לך שאינך מתאימה. יתכן וקיימות סיבות נוספות לסרוב הקשורות בהיסטוריה הרפואית שלך. פרוש ROM הוא טווח תנועה. עד כמה הברך במקרה שלך מתכופפת ומתיישרת בזויות. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה