רגליים עקומות

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

14/10/2015 | 20:47 | מאת: נועה

היי, אני בת 30 ויש לי רגליים עקומות כל החיים התייבשתי מזה האם יש לזה טיפול? מבנה הרגל כמו × בצורה ממש מעוותת ועקומה יש לי חוסר ביטחון מזה כל החיים זה מפריע ואיני יכולה להמשיך ככה יותר בבקשה אשמח לעצה וגם עלויות ניתוח במידה ויש פיתרון לגיל מבוגר תודה

שלום במידה וקיימים סמפטומים, אנא פני ראשית לאורתופד. בכל מקרה, ניתן לקבל מידע מדויק לגבי חומרת הבעיה במעבדת הליכה. לפי התאור מדובר בבעיה מבנית ביומכאנית של הגפה התחתונה. כמו כן, פיזיותרפיסט יוכל לייעץ בבדיקה קלינית. מעורבות ניתוחית היא קשה וחריגה יחסית לבעיה אסתטית בלבד. בברכה סאם www.imacs.co.il

26/11/2015 | 01:56 | מאת: אבירמה

שלום רב הנני בת 55 מוגבלת בהליכה ברגל ימין מיזה 17 שנים עקב היתחשמלות , בשנה האחרונה יש לי החמרה שבא ליידי ביטוי , בנפיחות בברכיים , חוסר תחושה וכאב , בסיטי נימצא ניוון קשה בברך ימין , ובברך שמאל , האם השתלה לא תטיב ?שנית : מה פרוש המילה ROM ,תודה

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה