CT לבדיקת אורך רגליים

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

07/10/2015 | 10:06 | מאת: דויד

שלום רב, אני סובל שנים מכאבים בעמוד השדרה. לפני מספר חודשים כשהלכתי לכירופרקט פרטי נאמר לי שיתכן וכאב זה נובע מא-סימטריה באורך הרגליים ויתכן ואצטרך מדרסים. לאחר פניה לאורתופד נשלחתי לצילום CT על מנת לקבוע אם אכן כך המצב. האם הכרחי לבצע CT לבדיקה זו? האם ניתן לבדוק את אורך הרגליים באמצעי אחר, וללא כל כך הרבה קרינה? אשמח לחוות דעת. תודה

דויד שלום בדיקת אורך רגליים מדוייקת ניתן לבצע גם במעבדת ההליכה כאשר מונחים חיישנים על נק גרמיות בגוף אשר המערכת קוראת ומתרגמת תוך כדי תנועה לגרפים. את הגרפים והנתונים מעבדים ,ומתקבל המידע המדוייק ביותר לגבי אורך הרגליים. מצרף קישור רלוונטי http://www.imacs.co.il/Tech.asp בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה