שכם וכתף ימין

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

01/10/2015 | 13:25 | מאת: משה לוי

יותר משנה יש לי כאבים חוזרים ונשנים בעוצמות משתנות בשריר בשכם בצד ימין ,הוא מקרין טיפה לכתף ויותר לשריר הטרפז הימיני.התנועות שלי לא מוגבלות ואני מתאמן בחדר כושר. עשיתי אולטראסאונד כתף ימין,ממצאים תקינים. כשאני מותח את האיזור אני או עושה תנועות חדות אני שומע מעין קליקים כאלו מהשריר וכשאני רץ אני מרגיש כאבים חדים בכל האיזור במיוחד כתף,כאבים שממש גורמים לי להפסיק לרוץ. הייתי מטופל אצל פיזיותרפיסט נתן לי תרגילים לחיזוק האיזור ,היה עושה לי דיקור יבש ותחבושת אלסטית נצמדת ,ומכסת המפגשים הסתיימה אז המשכתי לבד בתרגילים. אני עדיין מרגיש שיש שם איזו בעייה בריאותית אשמח לתגובהבנידון.

שלום הייתי ממשיך לנסות לפתור את הבעיה בטיפול שמרני. האם נבדקת צווארית? יתכן ומדובר בבעיה שמקורה צווארי ולאו דווקא מקומית.קליקים מהאזור אינם מסמנים בהכרח על בעיה. זהו דווקא סימפטום די נפוץ. לסיכום- עדיף לגשת לסדרת טיפולים נוספת וברר כי אכן מדובר בצוואר נקי, לבדוק יציבה, תנועות צוואר. לוודא שאין הקרנה. לטפל בהתאם לממצאים . במידה ואין הצלחה נוספת, לחזור לבירור רפואי. בהצלחה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה