שריר מותני מרובע

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

16/08/2015 | 14:00 | מאת: שי ליפשיץ

שלום סם. אשתי ובני עשו אצלכם מדרסים. אני רץ הרבה ובארבע השנים האחרונות אני סובל מכאבים בגב תחתון. חשבתי בעקבות צילומים שזה משני בלטים בעמוד השדרה. באחרונה עברתי טיפול פיזיותרפי ונראה לי שהבעיה היא בשריר המותני המרובע , כי לחיצה לאורכו מניבה כאבים גדולים. מאחר ואני ממשיך לרוץ , נראה לי שעדיף לבדוק מה מביא לבעיה בשריר זה. האם מנסיונך , מדרסים מתאימים יכולים לתקן את הבעיה? אני בן 61 , אבל רץ הרבה וחשוב לי להמשיך לרוץ ולתקן את הבעיה בברכה שי ליפשיץ

שלום לפני שנרוץ לפתרון כדאי לאמת ראשית את האבחנה. אני מציע בדיקה קלינית מקיפה לאבחון . האבחנה שאתה מתאר אינה שכיחה ויתכן והכאב גב הוא ממקור אחר. לאחר האבחנה ניתן יהיה להתאים תכנית טיפול ויתכן והינה כוללת מדרסים אך לא בטוח. בהצלחה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה