כאבים באצבע כף רגל ימין

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

19/08/2015 | 20:25 | מאת: עמית

שלום מעל לשנה אני חווה כאבים לאחר מאמץ באצבע הלפני אחרונה בכף רגל ימין. שלחו אותו לאולטרה סאונד ושללו מורטון נירומה למרות שהכאבים שלי הם כמו שריפה וחדים במחזוריות. בנוסף עברתי רנטגן באצבע ונשלל שבר. לאחרונה התחלתי ללכת עם מדרסים שהפכו את הכאב לנסבל יותר ולמשך זמן קצר יותר. כף הרגל שלי עם קשת גבוה ואני רץ ומשחק כדורגל. כשאני הולך ללא המדרסים בסוף היום מגיעים הכאבים. מה ניתן לעשות לזהות את הבעיה ולפתור אותה? תודה

שלום יכולים להיות הסברים שונים לכאבים שלך. הבעיה כנראה בעיקרה נובעת מהמבנה הביומכאני של כף הרגל ועל כן הינך מרגיש הקלה בעת ההליכה והתפקוד עם המדרסים. להשלמת התמונה רצוי לעבור בדיקה קלינית מסודרת אצל פיזיותרפיסט המבין בתחום אשר ימליץ על טיפול שמרני מתאים בהתאם לבעיה. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה