כף רגל רדומה ושרירים תפוסים

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

27/04/2015 | 16:33 | מאת: גל

בן 62. לאחרונה סובל משרירים תפוסים ברגל ימין ובכף רגל ימין יש חלק שאין לי בו תחושה והוא רדום. כף הרגל לא נפוחה ולא אדומה. האם זה מסוכן או בעייתי שחלק מכף הרגל רדום?האם אני יכול להתעלם מכך או שאני חייב לבדוק זאת . מה עלי לעשות? תודה. תאמו תורצרו קשרהדפסת ההודעההוספת תגובה

שלום כדאי לבדוק זאת. לא ציינת אם יש לך איזשהו רקע של סכרת או כלי דם. בכל מקרה האפשרויות רבות ויכולות להיות גם ממקור אורתופדי או נוירולוגי. הייתי מדווח ראשית לרופא משפחה והוא יפנה אותך בהתאם. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה