בלט

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

14/04/2015 | 10:34 | מאת: רינה

שלום יש לי בלט בעמוד השידרה שגורם לכאבים בגב בקו המותן הימני ומקרין לרגל הימנית. אבקש לדעת איזה תרגילים לחיזוק שרירי הבטן אפשר לעשות ללא לגרום לנזק, כמו שכיבות פרקדן ואיזה תנועות רצוי שלא לעשות. תודה רינה

רינה שלום כאשר מדובר בבלט או פריצה שהם באמת המקור של הסמפטומים אז יש בעיקר להמנע מתנועות של כיפוף לפנים. הטיפול השמרני יתמקד בניקוי הטווח הבעייתי שיהיה כנראה יישור הגב עם או ללא תנועה סיבובית. בנוסף הטיפול יעסוק בחיזוק מייצבי הגוו ז"א הגב והבטן. אני ממליץ לגשת לפיזיותרפיסט לאבחון קליני ולהתאמת תכנית טיפול. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה