הליכה שונה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

16/04/2015 | 10:29 | מאת: אנונימית

שלום ד"ר נמתח לי גיד ברגל ובמשך כחודשיים צלעתי, עכשיו כשהרגל שלי נרפאה לקח לי כמה זמן ללמוד ללכת בלי לצלוע אבל אני בכל זאת מרגישה שאני הולכת שונה. האם כדאי לפנות לפיזיותרפיה?

שלום התשובה היא בהחלט כן. יתכן והכאב האקוטי חלף אבל יתכנו שינויים בתבנית ההליכה בעקבות הפציעה. אחת הסיבות יכולה להיות קיצור של הגיד או חולשה של השריר המעורב. פיזיותרפיסט יאבחן את מקור הבעיה ויתאים תכנית טיפול שתכלול הורדת כאב, חיזוק שרירים רלוונטים, שיפור טווחי תנועה ותרגול פרופריוספטיבי. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה