האם ידוע על קשר בין רגל קצרה ותסחיף ריאתי?

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

12/04/2015 | 15:51 | מאת: AT

שמעתי על מקרים של רגל אחת קצרה יותר כאשר יש תסחיף ריאתי, האם ידוע על כך? מה בעצם יכול להסביר את זה? תודה

שלום הקשר שיכול להיות בין רגל קצרה יותר ז"א הבדל באורך רגליים לבין תסחיף ריאתי הינו שהבדל באורך עשוי להווצר כתוצאה מניתוח אורתופדי כגון החלפת מפרק ירך או ברך ותסחיף ריאתי הינו גם סיבוך אפשרי של ניתוחים מסוג זה. חוסר התנועה ו/או פגיעה במערכת הורידית כתוצאה מהניתוח עשויים להוביל לתסחיף שלו סימנים וסימפטומים מאד ברורים. מעבר לכך אינני רואה קשר. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה