כאב בשוק וכף רגל שמאל

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

16/02/2015 | 17:13 | מאת: הדס

שלום,כמעט שבוע כואב לי בשוק וכף רגל שמאל כמה ימים לפני שהתחיל לכאוב לי שם הלכתי ברגל קצת יותר מהרגיל ועם מגפיים יכול להיות שיש קשר לעניין? איך אני יכולה לדעת עם זה כאב רגל של השרירים או יותר מזה?ואיך אני יכולה לדעת כיצד לטפל ברגל?ומה הממלצה לעשות ללכת ולהתאמץ ברגל או לתתת לה לנוח?מהי דרך הטיפול המוממלצת?

שלום הדס הכאב אכן יכול להיות קשור לסוג הנעל שנעלת בייחוד אם היה שינוי מהותי. את יכולה לבדוק שנית ולראות אם אכן זאת הסיבה שגורמת לכאב האקוטי במידה והיום הכאב נחלש. בכל מקרה מומלץ לטפל בכאב ובמקורו כדאי לגשת לפיזיותרפיסט שיבצע בדיקה יסודית וימליץ על תכנית טיפול בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה