אצבע קלובה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

04/02/2015 | 09:03 | מאת: אורית

שלום רב, בבוהן כף הרגל שלי מתחיל תהליך של תזוזת הבוהן לכיוון יתר האצבעות, כשהעצם שבשורש הבוהן מתחילה לבלוט. קראתי שיש סד מיוחד ללילה שניתן לשים על האצבע. האם ידוע לכם אם הסד עוזר? מאיט את התליך? תודה

שלום סד מנוחה יכול אולי למנוע הדרדרות התופעה אך הפתרון הוא להתייחס ולשנות את הכוחות הפועלים על המפרק בעת עמידה, הליכה וריצה אם רלוונטי.לשם כך יש לייצר מדרסים ביומכאנים המתאימים במדוייק למבנה הקרסול וכף הרגל ולשנות את הביומכאניקה כך שיופחתו הכוחות הגורמים לבעיה. בהצלחה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה