מעידה בהליכה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

29/01/2015 | 19:20 | מאת: יעל

שלום, זה לא משהו חדש אבל קורה לי הרבה שאני מועדת בהליכה. בעיקר ברגל ימין לכיוון ימין. מה זו הבעיה הזו? בדרך אגב-בקניון יש חברה למדרסים שעושה בדיקות ואמרו לי שם שיש לי קריסה או משהו כזה ואני צרחכה מדרס.

יעל שלום את מתארת תופעה חריגה בהליכה בייחוד עם זה קורה לך הרבה. הסיבות יכולות להיות רבות ומגוונות החל מבעיה אורתופדית פשוטה יחסית ועד בעיה נוירולוגית הבאה לידי ביטוי בחולשה. אני מציע ראשית לגשת לרופא (רצוי אורתופד או נוירולוג) ומיד לאחר מכן לפיזיותרפיה שמרנית. לגבי המדרסים, לא כל אדם בעל קריסה חייב מדרסים. צריך לדעת לזהות נכון את הקריסה במיקום הנכון של כף הרגל וראות אם מתאים לסימפטומים אם בכלל יש כאלה. פיזיותרפיסט יוכל לעזור לך גם בנושא הזה. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה