קרע חלקי בגיד המפשעה לאחר נפילה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

04/12/2014 | 21:05 | מאת: פלוני

לאחר נפילה לאחור חשתי כאב באיזור המפשעה וכאבים בזמן הליכה ומאמץ . בבדיקת אולטראסאונד נכתב כך : באזור האינסרציה של הגידים האדוקטורים משמאל לסימפיזיס פוביס , אזור הרגישות המקסימלית, נסרקה מלאות תת הדית באורך כ8 ממ כנראה מייצגת נוזל ו/או תגובה דלקתית, ממצא שמעלה חשד לקרע חלקי באזור האינסרציה של הגידים האדוקטוריים לסימפיזיס פוביס משמאל athletic publgia מומלצת קורלציה עם mri מכוון לפרק הירך משמאל ולגידים האדוקטוריים. בביקור אחר כך אצל האורתופד הוא צחק ואמר שהכל שטויות ושזה יעבור לבד. אני סובל כבר חודשיים מכאבים. ולחץ באזור האשכים. מה לעשות?

שלום ממצאי האולטראסאונד מצביעים ככל הנראה על קרע חלקי של השרירים המקרבים של מפרק ירך שמאל. הסימפטומים שלך תואמים לכך. לכן, אני ממליץ לגשת מייד לטיפול שמרני בפיזיותרפיה. שם יאתרו את מקור הכאב ויטפלו בהורדת כאב, טווחי תנועה, חזרה של כח רלוונטי למפרק. גש לרופא המשפחה ובקש הפניה לפיזיותרפיה. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה