הרגשת חוסר איזון

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

18/10/2014 | 19:40 | מאת: יוכ

שלום, אני לומדת מחול בצורה מקצועית לפני כשנה התחלתי להרגיש שיש לי חוסר אזיון בין הרגלים, אגן(הרגשה שרגל אחת יותר אורוכה מהשניה, לפי הבנתי היא נפוצה אצל נשים בהריון, ואינני בהריון), וכן כאבים מדי פעם, בגב ובמפשעה, רגל שריר מקרבים. הכאבים לא היו כתוצאה מתנועה מסוימת. היתי אצל הרבה מטפילם אך לא מצאתי תשובה לבעיה, אבל כולם אמרו לי ששני הרגלים שלי הם באותו האורך. וכן עברתי בדיקת סיטי אבל אמרו לי שהכל בסדר. הפיזטורפיסתי האחרונה ארמה לי שכנראה שריר האגן תפוס, או שאני מרגישה כך בגלל שרגל אחת יותר חזקה מהשניה. רציתי לדעת האם יש הגיון בתשובה שלה? והאם בדיקת ניתוח תנועה יכולה לעזור בלמצוא את הבעיה? תודה יוכ

שלום התשובה לתחושה של חוסר איזון היא בדיקה קלינית מקיפה המלווה בבדיקה אמתית של אורך רגליים במעבדת תנועה. כיוון שהנך רקדנית מקצועית יש מקום לבצע בדיקה זו גם אם נאמר לך שאת מאוזנת. בנוסף, היום עדין לא ברורה המהימנות של בדיקת הדמיה למדידת אורך רגליים תפקודית כמו שלך אני מצרף מאמר רלוונטי לנושא- http://www.imacs.co.il/prod.asp?catalogid=179 בהצלחה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה