השלמה לסאם

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

21/09/2014 | 06:37 | מאת: ערן

סאם שוב תודה על העזרה. 1.אמרת שיש חשיבות רבה מבחינתך לעבודה על פיתה לאחר 3 חודשים ניתוח של acl, האם זה נכון גם 6/5 חודשים מהניתוח? ומתי אני יודע שאפשר להפסיק להתאמן על הפיתה?(כי אני עובד עליה הרבה) 2.אמרת שאימון על פיתה מחזק את השרירים סביב הברכיים, לא הבנתי אם אני עומד על הפית רגל אחת עם עיניים עצומות ומזיז את הרגלי שבאוויר לכל הכיוונים איך אני מחזק את השרירים? תודה רבה שוב

שלום תרגול פרופריוספטיבי הוא חלק משיקום ארוך טווח ולכן נכון גם לגבי חצי שנה ויותר. החיזוק הוא תוצאה של התמודדות עם שיווי משקל מאותגר. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה