Tsf correction

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

20/09/2014 | 11:14 | מאת: אלי

בני בן 15 סובל מזה כשנתיים מכאבי ברכיים במקביל לפעילות ספורטיבית מאומצת. בעקבות בדיקה אורטופדית אשר כללה צילום עצמות עלו הממצאים וההמלצות המפורטות. Kissing patellas. Ir פרקי ירכיים לא מוגבר. וורוס קליני מאוד ברור בצד שמאל. Mad מחוץ לברך בצד שמאל, ווירוס לא גדול מצד ימין. 79 mpta מעלות. Nof בטיביה פרוקסימלית. המלצה: tsf correction בטיביה שמאלית. במסגרת ההמלצה ניתן היה להבין כי מדובר בניתוח מורכב אשר הליך ההחלמה ממנו כואב וארוך. יחד עם זאת הובהר כי ניתן יהיה לחזור בסיום ההליך לפעילות מלאה. האם קיימת אפשרות לפתרון הבעיה שלא באמצעיים כירורגיים? אם כן, מהי ומה סיכויי השיפור בה?

שלום ממליץ בחום לעבור בדיקת מעבדת הליכה אשר תמדוד במדויק את הסטיות הגרמיות באופן דינאמי ואולי תזהה את מקור הכאב ויתאפשר טיפול שמרני. בכל מקרה לפני ביצוע ניתוח מסוג זה אני ממליץ לקבל חוות דעת שניה אם לא שלישית. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה