עקמת ואפידורל

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

07/09/2014 | 00:31 | מאת: חן

שלום מאז שנולדתי יש בעיה קלה של התפצחות שגרם לצד ימין להיות חלש יותר וקצר יותר מצד שמאל ב1.5 ס"מ....רציתי לדעת האם במצב של הבדל כזה שגורם לסוג של עקמת בגב התחתון...האם זה מפריע חי לקחת אפידול בלידה ??... עברתי רק לידה אחת...והייתה רגילה טבעית בלי כלום וזה כאב לא פשוט.....אשמח לקבל תשובה

שלום על פניו הבדל באורך רגליים של 1.5 ס"מ אינו נחשב מאד מאד חריף (אם כי דורש התייחסות) אך מה שחשוב בענין זה מה מידת העקמת.מציע להתייעץ בנושא אם רופא המזריק אפידורל לקבלת תשובה מוסמכת. בברכה סאם www.imacs.co.il

בנוסף,חשוב להסביר כי המידה של הבדל באורך רגליים נמדדת באמצעות הדמיה או יותר במדויק, מעבדת הליכה. רק בתום ברור זה האבחון הוא שלם וניתן כך יהיה להבין בנוסף אם יש קשר בין העקמת בגב להבדל באורך. מצרף מאמר בנושא- http://www.imacs.co.il/prod.asp?catalogid=179 כפי שציינתי לפני כן, להשלמת הברור בנושא האפידורל אפשר לפנות לרופא מרדים. בברכה סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה