כאב חזק מאד

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

17/08/2014 | 20:53 | מאת: ליאת

חמיס סאם היקר שלום. לפני חודשיים בערך נפלתי(על הישבן-אני מזכירה זאת,משום ששברתי את עצם הזנב ,פעמיים לפני.בשנים קודמות. הכאב הזה נמצא בצידו השמאלי של הירך,ישבן כשהוא תופס את הרגל.גם עקב הרגל משתתף בחגיגה. יש ימים שהכאב משבית אותי לגמרי! יש ימים שאני יכולה ללכת ולשבת מעט בתנוחה מסויימת,עד שהכאב מפצח לי את החיים! יש ימים שאני יכולה אפילו לשבת ישיבה מזרחית,לסדר דברים . זה מתחיל יפה ללא כאב. אחרי לא מעט זמן,זה מתחיל בהצקות,שינוי מעט של התנוחה,עד שהכאב מגיע בעוצמה,שפשוט,קורעת את הגוף.ואי אפשר להשאר בתנוחה.שאם כן זה יפרק את הגוף. עשיתי צילום אגן ושני מפרקים. הפענוח אסימטריה תנוחתית. עמדה סבירה של עצמות. SIG פתוחים. תוכל בבקשה לעזור לי להבין.ולאמר לי מה אני צריכה לעשות? בברכה ליאת

שלום ליאת הפיענוח יכול להשתמע לשני פנים. על כן, הדבר הנכון לעשות הוא לגשת לאורתופד עם תוצאות הבדיקה ולבקש במסגרת ההמלצות שלו הפניה לפיזיותרפיה. בטיפול שמרני (במידה והצילום אכן מאפשר זאת) יעזרו לך להפחית כאב ולתרגל את הנדרש עד לתפקוד עצמאי מלא וחופשי מכאב. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה